8dec.

Prima etapa a returului se joaca la Ploiesti

Tricolorul LMV a incheiat turul cu o victorie clara impotriva celor de la Unirea Dej, clasandu-se astfel pe locul doi cu 29 de puncte, la un punct distanta de Steaua Bucuresti.

Echipa noastra a avut o evolutie foarte buna in turul fazei I din acest sezon si are sanse sa il incheie pe locul I. Primele trei echipe care se vor intrece pentru titlul national sunt: Steaua Bucuresti (30 puncte), Tricolorul LMV (29 puncte) si Arcada Galati (27 puncte). Cu ambele echipe, voleibalistii nostri vor juca pe teren propriu, ceea ce reprezinta un inceput bun al returului.

Partida cu Steaua se va juca sambata, 9 decembrie, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, cu începere de la ora 15:30 și va fi transmisa în direct pe Digi Sport.

Partida va fi arbitrata de Nastase Lucian (Galati) si Gradinaru George (Galati), din partea Federatiei va fi prezent ca observator Visan Gheorghe.

Voleibalisti tricolori sunt foarte motivați să păstreze șirul victoriilor obținute pana in prezent, de aceea, ei vă invită să le fiți alături și să îi susțineți în număr cât mai mare!

Hai Tricolorul LMV!