Despre Tricolorul LMV

Asociatia Clubul Sportiv TRICOLORUL L.M.V. Ploiesti a fost infiintata in anul 2007, de catre fosti jucatori de volei ai orasului Ploiesti.

Scopul constituirii, organizarii si functionarii asociatiei este acela de a promova si de a dezvolta sportul prahovean in general si in special, de a readuce voleiul ploiestean in elita sportului romanesc, acolo unde ii este locul. Clubul nostru este afiliat la F.R.VOLEI.

Pentru a nu lasa voleiul de performanta sa dispara ca ramura sportiva in Ploiesti, impreuna cu Asociatia Judeteana de Volei Prahova am hotarat, din 2012, sa formam o echipa care va participa in Campionatul National de Volei, Divizia A2 masculin. Astfel, prin eforturi financiare proprii, am reusit sa legitimam in cadrul clubului nostru jucatori divizionari care sa formeze nucleul echipei.

Ne dorim, totodata, in functie de conditiile materiale, sa infiintam grupe de copii pentru invatarea acestui sport, asigurand astfel generatiile viitoare de voleibalisti in orasul nostru.

De la infiintare si pana in prezent, clubul nostru a reprezentat onorabil Municipiul Ploiesti in numeroase competitii internationale de volei veterani (sportivi peste 35 ani), fiind singura echipa de volei din Romania care participa la acest gen de competitii, dintre care amintim:

– 2006: am participat pentru prima data la “JOCURILE MARII NEGRE” organizate de  Primaria  VARNA, in BULGARIA, cu echipa masculina de volei veterani, obtinand locul 2 din patru tari participante (BULGARIA, TURCIA, MACEDONIA si ROMANIA).

– 2007: am avut intalniri bilaterale cu echipele de veterani din VARNA si ale Clubului GALATASARAY  ISTANBUL (masculin si feminin).

– 2008: in aprilie, am participat  la un turneu de volei organizat in SKOPIE, MACEDONIA, la care am ocupat locul 2 (au participat 4 echipe din  MACEDONIA, TURCIA si ROMANIA), iar in iunie am participat la un alt turneu organizat la SALONIC, GRECIA, la care am luat medalia de argint (au participat 4 echipe din GRECIA, ROMANIA si CIPRU). In perioda 16-19 octombrie, am participat, alaturi de BULGARIA,GRECIA, TURCIA, UCRAINA si MACEDONIA, la “JOCURILE  BALCANICE SI ALE MARII NEGRE”, competitie organizata de CLUBUL GALATASARAY ISTANBUL, la care am reusit sa ocupam  locul 3.

– 2009: in mai, am participat la un turneu organizat de Primaria VARNA, ocupand locul 2 dintre patru echipe.

– 2010: in iunie, am participat la un turneu organizat in SALONIC, la care am castigat medalia de aur, invingand toate celelalte echipe participante (GRECIA, CIPRU, TURCIA).

– 2011: am castigat turneul organizat de Primaria CRACOVIA

– 2012: am participat la cel mai mare turneu de volei veterani organizat in TAMPERE , FINLANDA , unde am ocupat locul 2