Șase moduri interesante de a fi un bun jucător de volei

Șase moduri interesante de a fi un bun jucător de volei

Voleiul poate fi un sport grozav care vă va aduce beneficii sănătății și vieții sociale. Ar trebui să exersați din greu, să ascultați și să jucați din greu. Deși poate fi util, există și alte lucruri pe care le puteți face care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți jocul.

Aceste sfaturi vă pot ajuta să vă îmbunătățiți jocul și să vă facă un jucător de volei mai bun.


Învață regulile jocului

Trebuie să fii familiarizat cu regulile pentru a juca jocul. Amintiți-vă că voleiul este un sport de echipă și fiecare jucător are propria poziție pe teren.

Dacă membrii echipei nu înțeleg și nu respectă regulile, poate provoca confuzie. Asigurați-vă că toată lumea este familiarizată cu regulile înainte de a începe jocul pentru a evita orice confuzie în timpul jocului. Este ușor să câștigi prin înțelegerea și respectarea regulilor.

Voleiul este un joc palpitant care implică mai mult decât doar câștiguri. Voleiul este mai mult decât un joc. Poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a câștiga niște bani. Unele site-uri oferă pariuri doar pe sport, în timp ce altele vă permit să pariați pe o gamă largă de țări. Site-urile de pariuri din Marea Britanie care nu sunt listate pe Gamstop oferă o varietate de opțiuni de rezervare.
Încălzește-te înainte de a începe să joci volei

Înainte de a juca volei, trebuie să faci mai multe lucruri. Înainte de a putea juca jocul, este important să-ți încălzi corpul. Jogging pe teren timp de aproximativ 10 minute este o bună încălzire.

Este important să vă încălziți înainte de a începe să exersați cu echipa de volei. Acest lucru vă va permite să vă slăbiți mușchii, astfel încât să fie pregătiți pentru activitatea intensă a voleiului. Încălzirile pentru volei ar trebui să se concentreze pe creșterea temperaturii corpului și pe creșterea ritmului cardiac pentru a vă pregăti pentru antrenament.


Folosiți echipament adecvat când jucați volei

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că aveți echipamentul potrivit pentru a juca volei. Va preveni accidentarea prin purtarea de genunchiere și glezne în timpul jocului de volei.

În primul rând, învață cum să te pregătești pentru succes. Poți face acest lucru exersând servire, astfel încât să nu fii prins neprevăzut când vine vorba de servire în jocurile reale. Exersează-te cu un prieten sau un coechipier pentru a te ajuta să ții tonul cu alți jucători.


Ține-ți ochii deschiși

S-ar putea să te uiți constant la mingea și să nu știi unde sunt colegii tăi. Acest lucru ar putea duce la un adversar să facă un blocaj ușor. Fii cu ochii pe minge și fii conștient de tot ce te înconjoară.

Chiar dacă nu e rândul tău, stai cu ochii pe el. Acest lucru vă va asigura că veți vedea întotdeauna încotro se îndreaptă mingea și vă puteți pregăti să o primiți la plasă. Fii cu ochii pe echipa adversarului chiar dacă ai mingea. Acest lucru vă va permite să sari și să le oprești loviturile înainte ca acestea să ajungă la curtea ta.


Învață cum să te împingi

Spikingul poate fi dificil. Poate părea ușor, dar este nevoie de multă îndemânare pentru a obține un vârf de succes pe teren. Când sari pentru a lovi mingea fie cu brațul, fie cu mâna, trebuie să fii atent și să ai o formă bună, eliberand stresul prin a viziona inainte filmexxx foarte bune care sa te satisfaca.

Întrebați pe cineva din echipa dvs. sau pe cineva care predă volei dacă aveți dificultăți. Puteți găsi multe videoclipuri bune online care să vă ajute să învățați cum să faceți pipi.


Servire excelentă

Servirea este o abilitate crucială în volei și te poate ajuta să câștigi un punct. Un serviciu bun vă poate pune adversarul într-un dezavantaj și vă poate face scorul mai ușor. Respirați adânc și încet înainte de a începe să serviți. Acest lucru vă va permite să vă relaxați și vă va ajuta să vă concentrați asupra sarcinii în cauză.

Apoi, țintește zona în care jucătorii adversi nu vor fi în măsură să riposteze cu ușurință. Ei vor avea un avantaj dacă sunt cu fața departe de poziția în care ar trebui să stea în picioare.

În sfârșit, asigură-te că aruncarea ta nu merge prea sus sau prea jos. Dacă îl returnează cu succes, ar putea înscrie împotriva ta lovind blocul nostru. Acest lucru le-ar oferi un punct ușor, ceea ce ar fi o pierdere pentru noi.


Faceți elementele de bază!

Trebuie să fii familiarizat cu toate regulile voleiului. Ar trebui să exersați întotdeauna conform regulilor echipei dvs. Acest lucru va face mai ușor să jucați jocuri reale și, de asemenea, vă va permite să vă îmbunătățiți abilitățile.

Lasă un răspuns