Cum să faci voleiul mai accesibil tinerilor

Cum să faci voleiul mai accesibil tinerilor

Deși voleiul nu este cel mai popular sport din lume, este totuși unul foarte popular. Dar de ce este asta?

Sunt multe locuri unde voleiul nu este accesibil. Aceasta este una dintre probleme. În acest ghid, explorăm modalitățile prin care putem face mai atractivă și mai ușor pentru tineri să se implice în sport.

Vei fi uimit de numărul de site-uri de jocuri de noroc online care oferă volei. Există multe cărți de pariuri sportive care oferă acest sport. Veți fi uimit de câte evenimente de volei sunt organizate de site-urile de pariuri sportive din PA.

Dar, când vorbești cu copiii în școli, vei descoperi că nu sunt atât de mulți care vor să fie o vedetă a fotbalului ca și cei care vor să fie vedete ale voleiului.

Oferiți facilități

Un teren este necesar pentru volei. Un teren de baschet sau un alt teren de sport interior poate fi transformat cu ușurință. Școlile pot include voleiul în programele lor de educație fizică sau pot oferi copiilor posibilitatea de a juca acest joc.

Găsirea unui loc de joacă este o provocare majoră pentru tineri. Există toate șansele ca tinerii să se joace cu prietenii lor dacă comunitatea le poate oferi facilități.

Tinerii pot participa la acest sport și nici măcar nu trebuie să fie profesioniști.

Asigurați-vă că îi învățați pe copii regulile

Trebuie să ne asigurăm că copiii știu să se joace pentru a-l face accesibil. Dacă nu știu să joace, nu ne putem aștepta să nu fie implicați.

Deși voleiul este o opțiune pentru școli, nu se joacă la fel de des ca alte sporturi. Aceasta înseamnă că mulți copii nu înțeleg regulile.

De asemenea, vă puteți încuraja copiii să se implice în cluburi de volei. Nu știi niciodată cum va arăta cariera lor de volei odată ce vor începe.

Îți poți îmbunătăți abilitățile, dar nu ar trebui să-i judeci pe alții pe baza lor

Dacă pot vedea îmbunătățiri și se îmbunătățesc, oamenii sunt mai probabil să rămână cu sportul. Întotdeauna sunt lucruri noi de învățat, fie că este vorba de îmbunătățirea abilităților de sărituri sau de a afla mai multe despre sport.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu îi judeci pe alții în funcție de abilitățile lor. Acesta este un lucru bun de făcut pentru sport. Gândește-te la vremurile în care te-ai simțit exclus la școală pentru că nu erai la fel de priceput ca ceilalți. Cu toții trebuie să creăm un mediu care să încurajeze pe toată lumea să încerce.

Încurajați o mai mare acoperire a voleiului

Este posibil ca oamenii să vadă volei doar la televizor, ceea ce este puțin probabil să se întâmple des la evenimente majore precum Jocurile Olimpice. Acesta este motivul pentru care mulți tineri se bucură de baschet. Există atât de multă acoperire, ceea ce înseamnă că oamenii pot urmări și idolatriza cei mai mari jucători din acest sport.

Nu este doar un sport pentru plajă.

Nu este o sarcină ușoară, dar necesită schimbarea percepției despre volei. Mulți oameni joacă acest sport pe plajă. Voleiul pe plajă este foarte popular, așa că mulți oameni nu își dau seama că poate fi jucat și în altă parte, am vazut de curand si filme xxx pe subiectul de volei pe plaja, foarte interesant as putea spune.

Încorporați scheme precum voleiul șezând

Voleiul ar trebui să fie accesibil tuturor, chiar și celor cu dizabilități și deficiențe severe. Nu există scuze pentru ca oamenii să fie excluși din volei și multe dintre cele mai strălucite minți de acolo lucrează la modalități de a-l face mai accesibil. Dacă aveți probleme de mobilitate sau un handicap, voleiul pe scaun poate fi o modalitate excelentă de a încuraja oamenii să joace.

Voleiul este un astfel de sport care poate fi modificat, dar nu mulți oameni știu acest lucru sau îl consideră o posibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

Concluzie

Este vital să ne asigurăm că toată lumea are posibilitatea de a practica cât mai multe sporturi diferite. Voleiul este una dintre cele mai bune metode de a te menține în formă. În special, școlile pot contribui la încurajarea tinerilor să încerce volei.

Lasă un răspuns